hits

SVETTEFEST

  • 13.10.2017, 13:31

Heisann ♥

Som noen av dere sikkert har fått med dere, så fikk jeg endelig byttet ut hele blogg utseendet i går. Skrift typene gikk litt frem og tilbake her, og jeg vet enda ikke om jeg er helt fornøyd. Men nå er bloggen endelig tilpasset mobilskjermer også, og jeg liker veldig godt det nye utseendet. 

I dag har jeg rett og slett hatt svettefest her hjemme. Jeg valgte å ta en treningsøkt i stua. Naboen må ha vært helt forvirret over den dundrende "hood" musikken min på formiddagen i dag. Jeg trente bein med minibands, og jeg var så gåen etter de 45 minuttene at jeg bare ramlet sammen på gulvet halvdød og knall rød i ansiktet, mens svetten rant alle veier. Noe så deilig, selv om man hater det litt der og da. Jeg hadde en ganske heftig beinøkt på onsdag, så jeg valgte å ta det i en litt annen versjon i dag. Forresten så ble beindagen onsdag i stedet for tirsdag denne uken, så systemet mitt ble jo helt ødelagt. Hehe.

Deler noen bilder med dere, fra et par av øvelsene! Og ja, denne delen av stua mi ser knall kjip og ukoselig ut. Nettop fordi sofaen skal bort og hele det hjørnet skal gjøres om :-)

Jeg har alltid lurt på å hva jeg kan bruke den stolpen til, annet enn til pynt... :-P 

På den siste øvelsen som er avbildet, så pleier jeg også å ta strikket helt ned på anklene. Det er et hav av forskjellige øvelser man kan utføre med strikkene. I dag kjørte jeg på med seks forskjellige øvelser, og så lite pause som mulig. Om dere ikke eier minibands, så se å få skaffet de med en eneste gang. Eller ønsk dere til Jul. Har man disse liggende, er det absolutt INGEN unnskyldning for å ikke ta en treningsøkt. Og har man plutselig lite tid en dag, eller rett og slett er rastløs så er det bare å trene hjemme eller hvor enn du befinner deg. Jeg har dem ifra Booty Builder, hvor man får fire strikk med i en pakke! Det er veldig greit å ha forskjellig styrke/tyngde på de.

Nå skal jeg stelle meg ferdig, spise middag og dra avgårde til jobb. Jeg ønsker dere en strålende dag ♥

 

-Janne

 

 

#svettefest #trening #minibands #bootybuilder #livsstil #hverdag #fitness #gymshark

 

6 Kommentarer

Amanda K.

13.10.2017 kl. 15:16
Så fint nytt design! Håper du får en fin start på fredagen din! :-)

Sjekk bloggen min for en pågående konkurranse!

Janne Haukom Breland

13.10.2017 kl. 17:49
Amanda Kjellevold: Tusen takk=) Jaaa, det har jeg heldigvis. Så moro, skal ta en titt på den.

Hege

13.10.2017 kl. 16:14
Du er en inspirasjon <3

Janne Haukom Breland

13.10.2017 kl. 19:43
Hege: For en hyggelig kommentar. Tuusen takk:-)

Ingrid Kristine

13.10.2017 kl. 18:40
Flott innlegg!

Jeg bruker også ofte minibands når jeg trener. Jeg kjøpte mine på ebay for under hundrelappen, og de har også god kvalitet med forskjellige styrker!

Er tightsen din fra gymshark? :D

Janne Haukom Breland

13.10.2017 kl. 19:45
Ingrid Kristine: Det vurderte jeg selv. Men litt redd kvaliteten var dårlig hehe. Greit å vite :D
Ja det er flex kolleksjonen. Kjempe gode!!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Janne Haukom Breland

Heihei. Mitt navn er Janne Haukom Breland, og jeg kommer ifra herlige Kristiansand. Jeg interesserer meg spesielt for trening, reising med et brennende hjerte for Afrika, dyr og dyrevern. Her vil du også få innblikk i det hverdagslige livet mitt.

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no