hits

ELSKER DEG

  • 14.10.2017, 12:59

Etter jobb i går ble det taco og film kveld sammen med Aksel. Da jeg stod der på jobb og mottok meldingen "Kan det friste med taco frædda?" så tror jeg nok at besvarelsen min "ELSKER DEG" sa alt. God mat gjør meg glad! Ehe. Vi så filmen The Revenant i går. Eller vi satt på tre filmer først, som ble raskt skrudd av igjen. Ikke bare bare å velge film når det er så mye å velge mellom. Men The Revenant ble en sikker vinner for gårsdagens taco frædda, til tros for de mest brutale scenene hvor jeg måtte snu meg litt bort. Jeg snakker selvfølgelig om alle dyrene som døde på brutale måter. Å være dyreelsker og se en slik film er jo fullstendig nervepirrende. Haha. Men alt i alt var filmen knall bra, så bra at jeg tenker på den fremdeles. Den skal sees igjen. 

Nå som Aksel har dratt hjem til seg, går all oppmerksomheten min til en av de andre mannfolka her i leiligheten...

 

 

Å ta bilder med dyr er faktisk ikke så lett. :-P Dette er forresten Festus, eller Bolla som han for det meste heter nå! Det er jo ingen hemmelighet at det er på grunn av at han er en ganske rund pelsdott. 

Nå skal jeg hive i meg havregrøt og komme meg på jobb. Sola har selvfølgelig tittet frem her nå, i og med jeg skal være inne i hele dag. Flere av dere som har jobbhelg? 

 

-Janne

 

 

#helg #kjæledyr #dyreelsker

 

 

2 Kommentarer

Amanda K.

14.10.2017 kl. 15:21
Så søt kattepus! :-) Jeg har fri i helgen, og jeg og kjæresten har skikkelig kosehelg :-) Håper du har en fin arbeidshelg!

liseiselin

14.10.2017 kl. 15:40
Åh, heldig som har en så fin kattepus! <3 så flotte dere er , hihi. Haha, nei filmer er jeg elendig i og velge i selv. Kan sette på en i ti minutt og finne ut at nei, jeg prøver en ny! xD

Tusen takk for en super fin kommentar du la igjen på bloggen min <3 den varmer mer enn du tror!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Janne Haukom Breland

Heihei. Mitt navn er Janne Haukom Breland, og jeg kommer ifra herlige Kristiansand. Jeg interesserer meg spesielt for trening, reising med et brennende hjerte for Afrika, dyr og dyrevern. Her vil du også få innblikk i det hverdagslige livet mitt.

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no