hits

Som den omtenksomme blomsterkvinnen jeg er...

  • 16.10.2017, 22:48

Hei alle sammen! Og god mandag til dere. Jeg elsker at det er mandag, og en helt ny og spennende uke. Har dere hatt en grei start på uka? Det fikk jeg. Eller, først startet dagen med at jeg drømte jeg skulle hoppe i strikk igjen! Evig lettet ble jeg da jeg innså at jeg lå trygt i sengen, og ikke stående på toppen av et 110 meter høyt stup. 

I dag formiddag var jeg så heldig og fikk ti roser med et fint kort levert på døren min ♥ Rosene er fra Aksel. Jeg skal være helt ærlig jeg, og fortelle dere at de siste dagene ikke akkurat har vært glans dager for min del. Målet med rosene var å få dagen min til å starte ekstra bra. Det reddet hele dagen min dette, jeg ble så utrolig glad og takknemlig. For en omtenksom kjæreste jeg har. Energi nivået mitt steg meget raskt, like etterpå var jeg nemlig på gymmet.

Legg merke til at de til og med har en ordentlig vase. Før "stappet" jeg blomster opp i et digert ølglass, som den omtenksomme blomsterkvinnen jeg er...! Lurer egentlig på å hva Aksel tenkte angående dette her første gangen han gav meg blomster, og vi bare hadde kjent hverandre i ca to måneder. 

Jeg sendte snap til han senere på dagen i dag, for å vise frem hvor koselig det ble her med rosene i vasen på sofabordet. Svaret hans ble et bilde med teksten "Yay, de lever enda". DET er et mannfolk som kjenner meg godt det. Haha. Som jeg har nevnt tidligere, så blir jeg sammenlignet med Darla i Finding Nemo når det kommer til meg og blomster. Det er jo ikke uten grunn. Rosene ble faktisk temmelig mishandlet før de kom seg opp i den vasen og fikk sin endelige fred. Kjøkkenet mitt så ut som et åsted etter en heftig krangel mellom rosebukett og menneske. Jeg skulle egentlig holde dette skjult, men her har dere jo bevis på at de overlevde. 

Jeg fikk forresten ikke lov til å ta bilder av rosene helt i fred...

Her er det egentlig regler om at ingen pys på bordet. Jeg har gitt opp for lengst. Katter gir faen.

 

Det er litt over en time siden jeg kom hjem ifra skolen. Nå tenkte jeg å få i meg kveldsmat, før jeg skal hoppe til køys og forhåpentligvis ikke drømme om enda flere høyder i natt. God natt til dere ♥ 

 

-Janne

 

#roser #blomster #katt #kjæledyr #dyreelsker #mandag

 

 

4 Kommentarer

Daniella

17.10.2017 kl. 10:34
Så fine roser <3 Herlig type du har :D Ønsker deg en fin uke

Janne Haukom Breland

17.10.2017 kl. 12:33
Daniella: Ja, kjempe nydelige=) Tusen takk, og det samme til deg.

Amanda K.

17.10.2017 kl. 13:54
Så heldig du er. Viktig å sette pris på hverandre! Og jeg tror ikke jeg har sett penere roser før! <3

Emilie Helle

17.10.2017 kl. 15:04
Nydelige roser!<3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Janne Haukom Breland

Heihei. Mitt navn er Janne Haukom Breland, og jeg kommer ifra herlige Kristiansand. Jeg interesserer meg spesielt for trening, reising med et brennende hjerte for Afrika, dyr og dyrevern. Her vil du også få innblikk i det hverdagslige livet mitt.

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no