hits

INSTA LATELY

  • 07.12.2017, 13:05

Er det et sted jeg er mest aktiv på å dele de fleste trenings bildene mine, så er det Instagram. Her legger jeg ut et eller to bilder daglig. Jeg synes det er gøy å dele og å vise fremgangen i treningen min. Det er helt klart ikke kun treningsbilder her, men de fleste er treningsrelatert! Trening er jo en stor del av hverdagen min og noe jeg har en sterk interesse for.

Det har bare blitt slik at jeg deler flest trenings bilder på Instagram, enn her på bloggen hvor jeg skriver om alt mulig. Men treningsrelaterte innlegg dukker jo også opp her på bloggen da. Skal jeg kanskje dele enda mer om trening her på bloggen? På Instagram heter jeg @jannebreland og dere er hjertelig velkomne til å følge meg her også ♥ Gi meg en "hands up", så følger jeg selvfølgelig tilbake. 

 

 

#instagram #insta #trening #styrketrening #livsstil #helse

 

1 Kommentar

K

07.12.2017 kl. 14:44
Så fine bilder. Det hadde vært gøy med fler innlegg om trening:)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Janne Haukom Breland

Heihei. Mitt navn er Janne Haukom Breland, og jeg kommer ifra herlige Kristiansand. Jeg interesserer meg spesielt for trening, reising med et brennende hjerte for Afrika, dyr og dyrevern. Her vil du også få innblikk i det hverdagslige livet mitt.

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no