hits

HELGEN MIN

  • 16.04.2018, 18:00

Hei på dere. Denne helgen forsvant som et lyn. Det var jo nylig fredag, og plutselig er en ny uke i gang! Hvor blir tiden av? Det var uansett godt med en hel helg med fri. Jeg tok meg til og med pugge-fri, og prøvde å la tankene være andre steder enn på jobb eller skole. Jeg tenkte å gi dere en liten oppdatering ifra helgen min, samt å få delt noen av bildene ifra nydelige Baneheia ♥ 

Helgen var så fin. En gåtur i Baneheia på lørdag, treningsøkt og en kjempe gøy bursdagsfeiring for min bror på kvelden som blant annet inneholdt en god del kake ❥ En saftig sjokoladekake er seriøst noe av det beste jeg får! Så når det er kake tilstede, vet folk hvor de finner meg. Haha. 

Søndag gikk i veldig slow motion, og målet ble å gjøre minst mulig denne dagen. Det er så godt med en slapp søndag i blant, spesielt når det regner ute. Men da Aksel spurte meg med på kino og tankene mine begynte å svirre rundt den gode kino popcornen så måtte jeg jo si ja selv om sofaen skrek til meg i bakgrunnen:-P Valg av film ble Tomb Raider, og det angret vi ikke på! Den er kjempe bra, og jeg ELSKER filmer hvor kvinner/jenter spiller selvstendige og sterke roller. Har dere ikke sett den enda så skynd dere før den tas av kino skjermen! Dere kommer ikke til å angre. 

 V  Å  R

Det er i hvertfall ingen tvil om at våren har kommet til Kristiansand. Lørdagens gåtur ble iført en tynn jakke og til slutt bare singlet! Til og med på kvelden var det såpass varmt at jeg bare kunne gå med en vårjakke. Jeg er en skikkelig frysepinne, så dette betyr at det er varmt nok til å kunne gå så bart! Ehe. Jeg høres kanskje ut som en 80 åring nå - men det er så koselig å se blomstene titte frem her og der i naturen, og nå er det ikke lenge til alt er grønt igjen. I dag så jeg en eldre kar sitte på huk med ansiktet ned i et blomster bedd i parken like ved der jeg bor! Han bare satt der med lukkede øyne å sniffet inn de første vårtegnene. Det var like før jeg satt meg ned der sammen med han. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 Hvordan var deres helg?

 

 

9 Kommentarer

Camilla

16.04.2018 kl. 19:01
Viktig å ta seg en helg med helt fri innimellom for å koble litt ut! Hørtes ut som du har hatt en super helg og det er jo så vårstemning på de bildene :)

Jannike

16.04.2018 kl. 19:01
Ser ut så du har hatt ei digg helg! :)
Husvask og barnepass hos meg denna helga.
Ønsker deg ein fin kveld vidare :)

Janne Haukom Breland

17.04.2018 kl. 18:27
Jannike: Høres ut som du har fått gjort mye fornuftig i helgen når det kommer til husvasken=)

hannah elisabeth

16.04.2018 kl. 21:48
Åhh, det er kjempe koselig å dra på kino iblant :)

Janne Haukom Breland

17.04.2018 kl. 18:27
hannah elisabeth: Ja, det glemmes dessverre litt bort i blant! Hehe.

frkfrontend

16.04.2018 kl. 22:11
Så utrolig fine bilder! Virker som du hadde en super helg :D

Janne Haukom Breland

17.04.2018 kl. 18:26
frkfrontend: Takker=) Ja den var helt topp!!

Siri Alvær

16.04.2018 kl. 22:26
Så fine bilder<3

Janne Haukom Breland

17.04.2018 kl. 18:26
Siri Alvær: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Janne Haukom Breland

Heihei. Mitt navn er Janne Haukom Breland, og jeg kommer ifra herlige Kristiansand. Jeg interesserer meg spesielt for trening, reising med et brennende hjerte for Afrika, dyr og dyrevern. Her vil du også få innblikk i det hverdagslige livet mitt.

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no